Mnenje strank

  • "Po 3 letih zdravljenja neplodnosti, 5 umetnih oploditvah in nešteto pregledih sva z ženo noseča in seveda presrečna!! Qfertil sva oba jemala 4 mesece, saj sva se po njem odlično počutila in vrednosti mojega spermiograma so se hitro izboljšale. Hvala Qfertil za resnično dober izdelek, ki sva ga priporočila tudi prijateljema, ki se soočata z istimi problemi."

  • profertilR., 28 let

    "S partnerko sva se dolgo trudila zanositi, skoraj sva že obupala, ko sva se odločila za Qfertil. Kapsule sem jemal 4 mesece, ko me je partnerka obvestila, da je noseča. Ne morem razložiti, kako srečna sva v tem trenutku. Priznam, da sem bil na začetku malo skeptičen, ampak je delovalo in zame je to dovolj. Vsem, ki se trudijo ustvariti družino, priporočam, da poskusijo Qfertil, morda boste tako presenečeni kot jaz... HVALA!!”

  • "Zaradi slabše kakovosti sperme sem pred prvim krogom IVF-a sem začel jemati Qfertil, ki ga je žena našla na internetu. Šest mesecev kasneje se je v drugem ciklu kakovost sperme povečala iz slabe na odlično. Čeprav ni prepričljiv dokaz, verjamem, da je izdelek imel pozitiven učinek."

  • "Samo po treh mesecih jemanja Qfertila se je število spremijev na spermirogramu povečalo iz 15 milijonov na 45 milijonov!”

  • "Z mojo ženo sva poskusila zanositi 12 mesecev, ko sem bil diagnosticiran z nizkim številom spermijev in slabo gibljivostjo spermijev. Ko sem iskal naravna zdravila, sem naletel na Qfertil. Po 5 mesecih sva zanosila in sedaj imava zdravega sinčka. Priporočam!"

Cena Qfertil za moške

1 škatlica za 1 mesec36.80 €
2 škatlici za 2 meseca69.92 €
3 škatlice za 3 mesece99.36 €
Naroči qfertil

Na spletni strani qfertil.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih Sprejemam piškotke