Qfertil™ moški

Qfertil™ za moške je prehransko dopolnilo, razvito za moške, ki se soočajo z neplodnostjo ali pa le želijo poskrbeti za optimalno plodnost in čim hitrejšo zanositev. Qfertil organizem oskrbi z nujno potrebnimi sestavinami, ki izboljšajo plodnost ter zagotavljajo dobro splošno počutje. Moškim se z rednim jemanjem Qfertil-a poveča število ter izboljša gibljivost in morfologija semenčic, ki so ključne za uspešno oploditev jajčeca.

Strokovnjaki ocenjujejo, da je pri približno tretjini neplodnih parov vzrok za neplodnost prav na moški strani. Uživanje Qfertil-a za moške priporočamo tako v primeru naravne kot tudi umetne oploditve. V obeh primerih je za uspešno zanositve pomembno, da je kvaliteta semenčic čim boljša. Za optimalne učinke se svetuje jemanje prehranskega dopolnila Qfertil vsaj 3 mesece.

Prehransko dopolnilo Qfertil za moške vsebuje sestavine najvišje kakovosti, ki ne vsebujejo konzervansov, oreščkov, laktoze ali glutena in nimajo stranskih učinkov. Qfertil poleg tega vsebuje tudi koencim Q10.

Prednosti:

  • povečuje število semenčic v semenskem izlivu
  • izboljšuje gibljivost in obliko semenčic
  • zmanjšuje možnost nastanka nepravilno oblikovanih semenčic
  • vsebuje koencim Q10 
  • varuje DNK semenčic pred oksidativnim stresom
  • pokrije dnevne potrebe po vitaminih, ki so ključni za krepitev imunskega sistema
  • brez stranskih učinkov,
  • na voljo brez recepta,
  • enostaven nakup in diskretna dostava na dom

Navodila za uporabo

Priporočamo eno kapsulo, dvakrat na dan, zjutraj in zvečer po obroku. Kapsulo zaužijte z zadostno količino tekočine. Za optimalne rezultate je priporočljiva uporaba Qfertil-a za moške vsaj tri mesece. Ena škatlica Qfertil-a vsebuje 60 kapsul, kar zadostuje za 30-dnevno uporabo.


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izredno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Kapsule shranjujte v suhem okolju do 25 °C, ne izpostavljene direktni svetlobi. Uporaba je namenjena odraslim osebam nad 18. letom starosti.

Cena Qfertil za moške

1 škatlica za 1 mesec36.80 €
2 škatlici za 2 meseca69.92 €
3 škatlice za 3 mesece99.36 €
Naroči qfertil

Na spletni strani qfertil.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih Sprejemam piškotke