Qfertil™ ženske

Qfertil™ za ženske je prehransko dopolnilo, razvito za ženske, ki želijo zanositi oz. izboljšati možnosti za zanositev po naravni poti. Namenjen je tako ženskam, ki imajo težave z neplodnostjo, kot tudi tistim, ki o nosečnosti šele razmišljajo in želijo telesu zagotoviti optimalne pogoje za zanositev.

Vsebuje sestavine, ki imajo pomembno vlogo pri ženski plodnosti. Qfertil za ženske ob redni uporabi (priporoča se uporaba vsaj tri mesece) poveča možnost zanositve ter telo pripravi na uspešno oploditev in zdravo nosečnost; optimizira dozorevanje jajčeca, ustvari primerno okolje za oploditev ter pozitivno vpliva na menstrualni cikel. Qfertil za ženske vsebuje sestavine najvišje kakovosti, ki ne vsebujejo konzervansov, oreščkov, laktoze ali glutena in nimajo stranskih učinkov. Qfertil poleg tega vsebuje koencim Q10.

Prednosti:

  • uravnava hormonsko ravnovesje v ženskem telesu
  • ustvarja optimalno okolje za zanositev
  • varuje DNK jajčeca pred oksidativnim stresom
  • uredi menstrualni cikel
  • vsebuje koencim Q10 
  • pokrije dnevne potrebe po vitaminih, ki so ključni za krepitev imunskega sistema
  • brez stranskih učinkov
  • na voljo brez recepta
  • enostaven nakup in diskretna dostava na dom

Navodila za uporabo

Priporočamo eno kapsulo, dvakrat na dan, zjutraj in zvečer po obroku. Kapsulo zaužijte z zadostno količino tekočine. Za optimalne rezultate je priporočljiva uporaba Qfertil-a za ženske vsaj tri mesece. Ena škatlica Qfertil-a vsebuje 60 kapsul, kar zadostuje za 30-dnevno uporabo.


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izredno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Kapsule shranjujte v suhem okolju do 25 °C, ne izpostavljene direktni svetlobi. Uporaba je namenjena odraslim osebam nad 18. letom starosti.

Cena Qfertil za ženske

1 škatlica za 1 mesec36.80 €
2 škatlici za 2 meseca69.92 €
3 škatlice za 3 mesece99.36 €
Naroči qfertil

Na spletni strani qfertil.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih Sprejemam piškotke