Vprašanja in odgovori

 • Koliko časa moram jemati Qfertil?

  Qfertil za ženske in moške je prehransko dopolnilo s skrbno odmerejnimi sestavinami, ki imajo pozitiven vpliv na vašo plodnost. Priporočamo uživanje vsaj 3 mesece.

 • Kdaj v mesecu naj začnem z uživanjem Qfertila? 

  S Qfertil-om lahko začnete kadarkoli v mesecu, saj uživanje ni omejeno na določene dni. Velja tako za moško kot žensko različico.

 • Ali lahko jemljem Qfertil, če sva v postopku umetne oploditve?

  Vsekakor svetujemo, da par najprej poskusi zanositi na naraven način in da oba uživata Qfertil vsaj 3 mesece. Naslednja postaja je nato ponavadi umetna oploditev. V tem primeru se svetuje, da moški nadaljuje z uživanjem, da doseže optimalno kakovost semenčic. Za ženske pa odsvetujemo, saj v postopku po protokolu dobijo zdravila, ki delujejo na svoj način. 

 • Kako hitro lahko pričakujem prve rezultate?

  Pri uravnavanju hormonskega ravnovesja ter spremembah v kvaliteti semenčic spremembe niso vidne čez noč; svetujemo redno jemanje vsaj 3 mesece, saj se v tem obdobju obnovijo semenčice, prav tako pa so vidne tudi spremembe v menstrualnem ciklu. 

 • Ali lahko uporabljam Qfertil za ženske tudi med nosečnostjo?

  Qfertil za ženske je prehransko dopolnilo namenjeno ženskam, ki si želijo zanositi. Kot takšno ni namenjeno uživanju, ko je nosečnost potrjena, saj ima takrat žensko telo drugačne potrebe po vitaminih in mineralih.

 • Ali lahko jemljem Qfertil za ženske, če imam težave s ščitnico?

  Qfertil za ženske ne vsebuje joda, tako da je primeren tudi za ženske, ki imajo težave s ščitnico. Pred uporabo vseeno svetujemo, da se posvetujete z zdravnikom.

 • Ali lahko jemljem Qfertil v kombinaciji z drugimi zdravili ali vitamin?

  Prehransko dopolnilo Qfertil vsebuje skrbno odmerjene naravne sestavine, ki so v mejah priporočenih dnevnih odmerkov. Vaše telo bo torej že z dvema kapsuloma na dan dobilo dovolj potrebnih vitaminov in mineralov, ki jih vsebuje Qfertil. V kolikor uporabljate zdravila na recept, se posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom o kombiniranem uživanju.

 • Kako lahko naročim prehransko dopolnilo Qfertil?

  Qfertil se lahko naroči na več načinov. Na osnovni spletni strani desno zgoraj kliknite na gumb NAROČI in izpolnite obrazec. Lahko nas kontaktirate preko elektronske pošte info@qfertil.si. 

 • Se Qfertil lahko kupi v lekarani?

  Prodaja Qfertil-a poteka po sodobnih smernicah, kjer poteka prodaja direktno od proizvajalca do končnega kupca. Prodaja poteka brez posrednikov z zagotavljanjem najboljše cene za kupca in ohranjanja visoke kvalitete storitve in izdelka.

 • Ponujate kakršnekoli vzorce izdelkov?

  Končnim strankam ne nudimo vzorcev Qfertil-a, saj je jemanje predvideno za obdobje treh do šestih mesecev. 

 • Ima Qfertil kakšne stranske učinke?

  Qfertil nima stranskih učinkov. Zaradi koncentracije nekaterih sestavin predlagamo, da se ga brez posvetovanja z vašim osebnim zdravnikom ne jemlje dlje kot 12 mesecev.

 • Ali lahko združim izdelke z drugimi zdravili na recept? Ali lahko uživam Qfertil med boleznijo?

  Qfertil nima negativnega vpliva na delovanje proizvodov splošne medicine. V primeru težjih ali kroničnih težav se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V kolikor jemljete druga prehranska dopolnila, bodite pozorni na količino dnevnega vnosa vsake sestavine posebej. O jemanju Qfertila med prebolevanjem različnih bolezni se o tem posvetujte z vašim osebnim zdravnikom. Qfertil vam bo v primeru običajnih viroz ali prehladov le koristil.

 • Koliko kapsul je v steklenički?

  V steklenički je 60 kapsul. Priporočen dnevni vnos sta 2 kapsuli. Ena steklenička zadostuje za mesec.

 • Kako velike so kapsule?

  Kapsule Qfertil so standardizirane velikosti 00 – kar pomeni 23,4 mm.

 • So kapsule naravnega izvora?

  Celulozne kapsule (hidroksipropil metil celuloza) so narejene po najnovejših standardih in zagotavljajo hitro razgrajevanje v želodcu. So brez gensko spremenjenih snovi in brez glutena.

 • So izdelki testirani na živalih?

  Qfertil ni testiran na živalih.

 • Naredil sem naročilo, kdaj lahko pričakujem Qfertil?

  Vaše naročilo bo poslano najkasneje naslednji delovni dan. Vse pošiljke pošiljamo z DPD Slovenija, ki zagotavlja dostavo v roku 1‒2 delovnih dni. Na vaš elektronski naslov bo poslano tudi sporočili z informacijami o sledenju. 

 • Nisem dobil potrditvene e-pošte.

  V primeru, da potrditvene e-pošte niste prejeli v roku 24 ur po oddanem naročilu, najprej preverite mapo z vsiljeno pošto. Če sporočila tudi tam ni, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte info@qfertil.si.

 • Kako lahko privarčujem pri stroških poštnine?

  V kolikor se boste pri vašem naročilu odločili za več škatlic hkrati (tri ali več), boste prejeli količinski popust, hkrati pa bo tudi poštnina brezplačna.


Cena Qfertil za ženske

1 škatlica za 1 mesec36.80 €
2 škatlici za 2 meseca69.92 €
3 škatlice za 3 mesece99.36 €
Naroči qfertil

Na spletni strani qfertil.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih Sprejemam piškotke