Mnenje strank

  • „Pri 27 letih so mi diagnosticirali endometriozo in diagnoza me je zelo prizadela, saj sem vedela, da to pomeni predvem tudi težave z zanositvijo. Otročka pa sva si oba zelo želela. Po številnih obiskih pri zdravnikih, terapijah in še večjem številu raznih zdravil, sva z možem poskusila še Qfertil. Poleg tega sva začela tudi bolj zdravo jesti, se rekreirat in si večkrat vzeti čas samo za naju.  Všeč mi je bilo, da Qfertil ni obljubljal čudežev in sva rekla, zakaj pa ne, če sva poskusila že vse ostalo....Po pol leta uporabe nama je uspelo. Trenutno sva v 2 mesecu nosečnosti. Toplo priporočam!”

  • „Za nama so 4 leta hrepenenja po otročku, več postopkov IVF, punkcije, kratki in dolgi postopki, IMSI,.. Mož je imel namreč diagnozo nenormalne morfologije sperme in sva že skoraj obupala. Mož je začel uporabljati Qfertil pred 5 meseci in danes na pregledu sva izvedela, da se je oblika semenčic zelo popravila in zato mislim, da to ni naključje. Pred nama je še dolga pot, a vidim luč na koncu tunela. Vredno vsakega centa.”

  • „Zaradi moje prevelike teže in odsotnosti ovulacije so nama rekli, da bova težko zanosila. Vedela sem, da moram najprej spremeniti dolčene stvari pri sebi, tako da sem začela malo bolj pazit pri prehrani. Začela sem preventivo tudi jemati qfertil. Prva dva meseca ni bilo kakšnih večjih sprememb, sem pa po dobrih treh mesecih prvič dobila ovulacijo. Na pregledu je tudi zdravnik rekel, da se je stanje zelo izboljšalo!”

  • "Oba z možem se bližava 40. letom, zato sva tudi vse težje zanosila. Zdravniki so nad nama obupali in nama svetovali zgolj še umetno oploditev, ki se nama je zdela zadnja možnost. Pred tem sva želela narediti vse kar lahko sama in po naravni poti. Naročila sva Qfertil za oba za tri mesece, spremenila sva prehrano, se začela več ukvarjati s športom in spet začela uživati skupaj. Nato mi je zamujala menstruacija...in dobila sva dolgo pričakovano novico. Pravi medicinski čudež nama pravijo. Po 6 mesecih uporabe Qfertila nama je končno uspelo! Priporočam!”

  • „Po priporočilu prijateljev, katera sta le po 4 mesecih uporabe Qfertila zanosila, sva tud midva z fantom začela uporabljat Qfertil. Trenutno uporabljava Qfertil dva meseca in upava na dobre novice.”

Cena Qfertil za ženske

1 škatlica za 1 mesec36.80 €
2 škatlici za 2 meseca69.92 €
3 škatlice za 3 mesece99.36 €
Naroči qfertil

Na spletni strani qfertil.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih Sprejemam piškotke